Solliciteren kan tot 20 januari 2018

Winkelmedewerker.

Almere Muziekwijk, Almere Parkwijk

38 uur

Functie

Per 1 februari 2018 zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker die ons winkel team komt verstrekken. Als winkelmedewerker zorg jij samen met je collega's dat de klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijke geholpen worden bij het afrekenen van de artikelen. 

Wat je dagelijks gaat doen

Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega's het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijke manier worden geholpen.

Gedurende de dag ben je bezig met winkel- en schapindelingen, maak je in overleg met de leiding nieuwe kopstellingen en bouw je gedeelten van de winkel om. Je ben multi inzetbaar wat betekend dat je zowel voor de Bruna kassa's als voor de Postnl balie te werk kunt gaan. Je houd je bezig met het bestellen van artikelen waar onvoldoende voorraad voor is en houd daarbij rekening met de commerciële thema's, tijdens sinterklaas en kerst betekent dit bijvoorbeeld dat het cadeaupapier extra aandacht verdient. Je zorgt voor een nette en opgemaakte winkel. 

Jij als winkelmedewerker

Je bent creatief bij het indelen van de schappen. Je bent klantvriendelijk, netjes en een harde werker.

- Je bent flexibel beschikbaar

- Je vindt het vanzelfsprekend om regelmatig in het weekend en/of de vrijdagavond te werken.

- Ervaring in de detailhandel (niet noodzakelijk)

Vragen?

Voor vragen neem contact op met onze winkel: 036 536 46 29.

Solliciteer op deze functie:

Stuur jouw CV + Motivatie naar: