Veelgestelde vragen

Home    Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

PostNL Servicepunt

Ja dit kan bij onze PostNL servicebalie! Bij de Bruna in Muziekwijk is het mogelijk om een kenteken over te schrijven. Ook is het mogelijk om hem te schorsen. Meer informatie over het overschrijven vindt je bij de RDW.

Maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 18:30, vrijdag van 8:00 tot 20:00 en zaterdag van 8:00 tot 17:00.

Bruna Muziekwijk krijgt gemiddeld dagelijks 60 pakketen uit het buitenland, voornamelijk van bedrijven als Aliexpress. Om zo spoedig mogelijk het pakket te kunnen uitreiken vragen we uw naar de afhaalbrief en uw legitimatie. Let op de afhaalbrief dient meegenomen te worden i.v.m. de barcode.

 
 
 
 

Veelgestelde vragen

Bruna

Ja, het is mogelijk om je VVV-bon te besteden bij Bruna Muziekwijk (Op uitzondering van tabak- en gokwaren.

Om TOTO te mogen spelen moet je achtien jaar of ouder zijn. Dit komt omdat het onder gokwaren valt. Om gokwaren te mogen kopen moet je dus actien jaar of ouder zijn. Hierop word gecontroleerd door onze medewerkers, zij vragen naar je legitimatie. 

Bij de Bruna in Muziekwijk is het iedere vrijdag koopavond, met uitzondering van feestdagen. De koopavond is van 18:00 tot 20:00. 

 
 

Veelgestelde vragen

ING Servicepunt

Dit kan tijdens onze openingstijden: Maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 18:30, vrijdag van 8:00 tot 20:00 en zaterdag van 8:00 tot 17:00.

Ja, bij het ING-servicepunt is het ook mogelijk om een rekening te openen! Meer informatie hierover vind je op de website van de ING.